Min første LAKS

Fredag morgen kl 06:45 ringede vækkeuret og jeg var med det samme frisk. Ind og vække min far og over og vække min kæreste, lidt hurtig morgenmad også ud af døren. Vi havde aftalt at vi skulle mødes med Helge kl 08:00 ved Klintholm havn grundet at Klintecup startede kl 07:00 så vi tænkte at der ikke ville være helt så mange i havnen kl 08:00. Efter at vi(og med vi mener jeg min far, min kæreste og mig) havde iklædt os store flydedragter sejlede vi derud ad. For at komme ud på de pladser hvor Helge før havde fisket godt skulle vi sejle godt en time i gammel sø. Der var mange høje bølger, da vi sejlede ud, men det var en flot tur derud især fordi vi fik set klinten fra havet også i morgensol.
De første par timer skete der ikke rigtigt noget, men så lige da jeg var i gang med frokosten gå kunne vi høre et hjul der rendte line af. Så jeg smed selvfølgelig mit pizza stykke, for jeg skulle bare have den fisk i land! Bølgerne var stadig høje, så samtidig med, at jeg skulle holde styr på fisken.
Fisken tager først et okay udløb og så syntes jeg ikke, at jeg kunne mærke den mere. Jeg blev helt bange for, at den var hoppet af, men det var den ikke, den havde fået kludret sig ind i to andre liner og derfor kunne jeg ikke hele tiden mærke den. Efter få minutter kunne jeg lande min FØRSTE LAKS! 3,37 kg og 74 cm!

Kommentar

Andre fangster fra