Foto: 
Garmin echomap70DV
Af: Redaktør 20.11.13 11:13:00

Garmin introducerer DownVü og SideVü Scanning Sonar

- Vi er glade for at tilbyde den nye scanningsteknologi til vores kunder. For alle lystfiskere er det afgørende at vide, hvad der er direkte under, og ved siden af båden, når de er ud på vandet. Med DownVü og SideVü giver vi dem en værdifuld indsigt i forholdene under vandet med vores brede udvalg af Garmin marineprodukter, siger Dan Bartel, vice president of worldwide sales hos Garmin.

DownVü
Garmin DownVü er et højfrekvent scanningsekkolod, som giver et nærbillede af høj kvalitet af objekter, strukturer og fisk, som båden passerer hen over. Med en finere og mere koncentreret scanning over et bestemt område, giver DownVü en fremragende opløsning med stor målseparation i ferskvand såvel som i saltvand.

Ny echo™ dv Series
En opdateret linje af ekkolod understøtter nu DownVü. Uanset om det er en 4-tommer gråtoner echo-enhed eller en med fuldt farve-display, kan lystfiskere nu modtage den samme sublime præcision fra DownVü på et dedikeret ekkolod med en DownVü-transducer. Den opdaterede echo-serie understøtter også en 50kHz transducer for yderligere udvidelse af funktionalitet til saltvandslystfiskere.

Ny echoMAP™ dv Series
I forbindelse med introduktionen af ​​DownVü frigiver Garmin også en ny serie af echoMAP-enheder med indbygget DownVü-kapacitet. echoMAP 50dv og 70dv leveres med de samme, klare skærme og funktioner som den tidligere echoMAP-serie, men nu tilføjet den nye scanningsteknologi i DownVü.

Opdateret GPSMAP® 500 og 700 Series
Eksisterende brugere af en GPSMAP-enhed i 500 eller 700-serien uden indbygget DownVü kan hente en gratis DownVü-softwareopdatering via Garmins hjemmeside, der gør disse enheder i stand til fuldt at udnytte DownVü-scanning. I kombination med en DownVü-transducer (adapter kræves til visse modeller), vil GPSMAP-enheden yde fuld DownVü-teknologi.

Ny GPSMAP 800 og 1000 Series

Den nye GPSMAP 800 og 1000-serie har indbygget DownVü-sonar med CHIRP-teknologi og understøtter SideVü og DownVü med CHIRP-teknologi med valgfri GCV™ 10 sonar black box. GPSMAP 800 og 1000-serie udgør et perfekt supplement til den eksisterende GPSMAP 500 og 700-serie.

SideVü
Ligesom DownVü, er SideVü også et højfrekvent scanningsekkolod som giver et klart billede af fisk eller strukturer, der er findes på siderne af båden. Den viser et realtidsbillede af, hvad der er under vandoverfladen og hjælper med at identificere de bedste steder og forhold for fiskeri. Med støjreduktion og ultra skarpt, højopløst billedkvalitet, er det nemt at finde interessante fiskesteder.

GCV 10             
Den CHIRP-teknologi, der blev fremvist i det populære GSD™ 26 ekkolod er integreret i GCV 10. GCV 10 scannings-black box, kombineret med SideVü og DownVü-transducer, tilføjer SideVü og DownVü med CHIRP-teknologi til kompatible Garmin echoMAP- og GPSMAP-enheder. CHIRP rammer ekkolodsmål med et bredt område af frekvenser, hvilket minimerer støj, maksimerer målseparation og sætter GCV 10 i stand til at levere nærmest fotorealistisk billedkvalitet.

Kombineret med plotterens HD-ID™-sonar er man som lystfisker forsynet med det bedste værktøj til avanceret fiskesøgning i ferskvand og saltvand. GCV 10 har tre indbyggede netværksporte til at dele DownVü og SideVü-oplysninger samt andre netværksoplysninger, såsom radar og brugerdata på tværs af understøttede GPSMAP-produkter. Uanset om fiskene befinder sig under båden eller ved siderne, giver GCV 10 en ultra klar visning, som hjælper lystfiskeren med finde sit næste fiske-hotspot. GCV 10 er kompatibel med echoMAP 70-serien og GPSMAP 700, 800 og 1000-serien.

Tilgængelighed:         
Den nye echo DownVü-serie vil være tilgængelig i 4. kvartal 2013. Den nye echoMAP DownVü-serie og GCV 10 sonar black box vil være tilgængelig i 1. kvartal 2014. For en komplet liste over kompatible enheder, og for mere information, besøg venligst www.garmin.com/marine2014

Garmins marine-segmentet er en førende leverandør af navigations-og kommunikationsudstyr til private og OEM-kunder. Garmins portefølje omfatter branchens mest avancerede produkter af plottere og touchscreens med multifunktions-displays, sonar, high-definition radar, autopilot, højopløst kortlægning, sejladsinstrumentering og andre produkter og tjenester, der er kendt for innovation, pålidelighed og brugervenlighed.

Kommentar