Foto: 
Garmin
Af: Redaktør 06.05.13 14:44:00

Mere farverig og brugervenlig: Garmin lancerer GMI™ 20 og GHC™ 20

- Under udviklingen af GMI 20 og GHC 20 har vi lyttet til tilbagemeldingerne fra vores kunder og bygget videre på succesen med vores tidligere marineinstrumenter,” siger Dan Bartel, Vice President of Sales hos Garmin Ltd. “Med større, mere farverige skærme er GMI 20 og GHC 20 nemmere at aflæse, nemmere at bruge, og de giver endnu mere vigtig information end før.

GMI 20 har en tolags 4-tommers farveskærm, der viser dybde, hastighed, vind og motordata og over 100 marine og fartøjsspecifikke parametre, baseret på skipperens foretrukne valg. GMI 20 er designet til at opfylde formålet af dens forgænger, GMI 10, men udvider funktionaliteten ved at formidle mere information i et større og mere klart format.

GHC 20 har også en tolags 4-tommers farveskærm, der er udviklet til at vise og give kontrol over autopilot-funktionerne. GHC 20’s større og klarere skærm er kompatibel med både ældre Garmin-autopiloter og de nyere Garmin autopilot-systemer. GHC 20 kan betjenes trådløst med en autopilot fjernbetjening og Garmins netop lancerede quatix™ sejlerur. I de nye autopilotpakker, som GHP 10, GHP 12 og GHP 20, vil GHC 20 være inkluderet. 

Med den opdaterede brugerflade vil både GMI og GHC 20 vise menuer og målere, der matcher udseendet af Garmins nyligt lancerede GPSMAP® 8000 Glass Helm-serie. GMI og GHC 20 er mere brugervenlig og kan prale af en mere intuitiv grafik, der både deler baggrundsbelysning og farveindstillinger, og kan enten flush- eller fladmoteres, hvilket bevarer den elegante fremtoning af GPSMAP 8000 Glass Helm-serien.  

Læsbarheden om natten er også forbedret på GMI og GHC 20. GMI og GHC 20 har LED-bagbelysning, hvilket muliggør at vise information i mere mørke omgivelser sammenlignet med de tidligere GMI- og GHC-modeller. Du kan vælge mellem rød/sort, grøn/sort eller det almindelige farveskema i nattilstand. Omvendt er læsbarheden i dagslys også blevet forbedret. Takket være en højere kontrast i farveskemaet og en bredere visningsvinkel byder GMI og GHC 20 på bedre klarhed og synlighed i sollys. Desuden sikrer displayet i tolags-glas på GMI og GHC 20, at der ikke bliver dannet kondens i enheden. Glasdisplayet er behandlet for at forebygge enhver form for blænding eller refleksion, så informationen fremstår skarpt og tydeligt under alle vejrforhold.

En ny funktion på GMI 20 er auto-scroll. Med auto-scroll kan skipperen selv bestemme, hvor hurtigt der skal bladres gennem siderne. Layoutet kan indstilles til at scrolle ved forskellige tidsintervaller, hvilket giver friheden til at installere enheden mere frit og til at få adgang til data fra længere afstand. Dermed kan brugeren bruge et instrument til flere formål.

Pris og tilgængelighed

GMI 20 og GHC 20 er til salg fra andet kvartal i 2013. Priser: GMI 20: 4.499,- og GHC 20: 5.499,-

For mere information om GMI 20 og GHC 20 kan du besøge www.garmin.com.
 

Kommentar