Foto: 
Kent Morel med det flotte trofæ fra Fyns Naturværksted.
Af: max_fisher 26.08.17 08:07:30

Monsterlaks blev til drømmetrofæ

Der er stadig langt mellem lystfiskere, der får deres drømmefisk foreviget som trofæer - men da Team NO-LUCK fangede en mosterlaks på 19,56 kg i 2016, var de ikke i tvivl om - se resultatet her.

Drømmelaksen stammer tilbage fra 20. april 2016, hvor Team NO-Luck deltog i Check Point Marine Cup, og i øvrigt vandt konkurrencen med denne fisk. Kent Morel var skipper i halvhårdt vejr, da laksen huggede lige ude for Nexø på Bornholm. Det huggede i overfladen på yderste sideplaner. Pierre Segerhard forestod fighten. Præperatet er udført af Fyns Naturværksted på Tåsninge og hos Teamet er der stor begejstring for resultatet: 

– Vi har fuldstændigt tabt underkæben over det vanvittige flotte arbejder Fyns Naturværksted har udført. Detaljerne er helt utrolige. Præparatet er udført med fiskens originale hoved – resten er afstøbt og håndkoloreret. Øjet er specialfremstillet i USA og har været en af årsagerne til den lange procestid. For at den ikke skal skinne så meget i det kunstige lys, der kommer på den når den er ophængt, har vi valgt – på siderne – at få en lidt mere mat lak. Vi har bevis bedt dem om, at udfører dem som den lå afnettet i båden – d.v.s. med skælskader o.s.v. Det syntes vi på TEAM NO-LUCK de er ”sluppet rigtigt godt fra”. Hvad syntes i, spørger Kent Morel. 


Så smukt kan det gøres.

Kommentar