Foto: 
2014 vinderne af TMB
Af: Redaktør 10.07.14 09:03:00

Trolling Master Bornholm udvider til 400 både

Trolling Master Bornholm bliver i 2015 afholdt i dagene fra onsdag den 22. april til lørdag den 25. april med start som sædvanligt kl. 12.00 den første dag.

Deltagertallet bliver hævet til 400 både. Årsagen er, at vi nu for første kan disponere over hele havnen. Det er aftalt, at der bliver lukket ned for fiskekuttere, så hele det nordlige bassin nu er til trollingbåde. Det er ikke sket før. I år måtte vi reservere både halvdelen af den nordlige kaj og også hele den kaj, hvor isværket ligger på (hvor slæbebåden lå i år).

Der var også så stor efterspørgsel på deltagerpladser, at vi tror på, at der kan blive 400 deltagende både, skriver Jan Jørgensen i konkurrencens nyhedsbrev og fortsætter:

- Der er imidlertid ikke nok at udvide i Tejn. Vi skulle også have rederiet med på planen. Det er sket nu. De sejler både den sædvanlige ekstra færge lørdag aften kl. 22.00 til Ystad og de sejler en ekstra færge søndag formiddag. Kun på den måde kan vi få alle deltagere hjem, når konkurrencen er slut lørdag aften.

Prisen for deltagelse har været uændret siden 2007. Det går ikke længere. Vi måtte jo sætte præmierne meget i vejret, da SKATs nye regler slog igennem. Det gjorde vi for at kompensere for skattebetalingen og uden at sætte deltagergebyret i vejret.

Sammen med opsamlede stigninger på en række af de omkostninger, vi har til konkurrencen, betyder det, at prisen nu stiger. Hvor meget den stiger, har vi ikke besluttet endnu.

Konkurrenceregler og priser bliver offentliggjort i november.

Tilmeldingen sker som sædvanligt på konkurrencens website, og den åbner mandag den 8. december kl. 8.00 om morgenen.

Kommentar